Web Analytics Made Easy - Statcounter

داود ایگدری- تیم ملی فوتبال کشورمان پنجشنبه پیش رو در یک بازی حساس و تعیین کننده در ورزشگاه آزادی، در دور هفتم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر میزبان تیم ملی عراق است.

همیشه تقابل های ایران با عراق جذاب است و به نوعی دیدار این دو تیم به عنوان دربی غرب آسیا شناخته می شود. تیم ملی عراق همیشه رقیب سرسختی برای تیم ملی کشورمان بوده و تاریخ بازی های این دو تیم نشان دهنده این واقعیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسکوچیچ در اولین آزمون خود مقابل عراق سربلند از زمین خارج شد. تیم ملی کشورمان در دیدار با عراق در مرحله پایانی انتخابی جام جهانی با نتیجه پرگل ۳ بر صفر، شیران بین النهرین را شکست داد.

فروپاشی عراق مقابل شاگردان اسکوچیچ در بازی رفت این نوید را می دهد تا تیم ملی کشورمان در دور هفتم این مسابقات در تاریخ ۷ بهمن در ورزشگاه آزادی دوباره نتیجه خوبی بگیرد و صعود به جام جهانی ۲۰۲۲ قطر را در خانه جشن بگیرد.

دیدار برگشت تیم ملی کشورمان با عراق اهمیت زیادی دارد چون شاگردان اسکوچیچ تنها به ۲ امتیاز نیاز دارند تا صعودشان به جام جهانی ۲۰۲۲ را قطعی کنند. به دلیل اهمیت بازی پیش رو تیم ملی با عراق، خبرنگار فارس به سراغ «محمد عماد» عضو فدراسیون و مدیر روابط عمومی این سازمان رفته تا درباره این بازی حساس و اوضاع بد عراق در این گروه و همچنین شانس صعود به جام جهانی ۲۰۲۲ را جویا شود.

*در زیر می توانید مصاحبه خبرنگار فارس را با یکی از مدیران فدراسیون فوتبال عراق مطالعه کنید:

* دلیل باخت سنگین عراق از ایران خستگی بازیکنان بود

* کاتانچ به دلیل مشکلات مالی تیم ملی عراق را ترک کرد

* ادووکات با برنامه بلندمدت به عراق آمد ولی در نیمه راه تیم را ول کرد

* تیم ملی عراق در حال پوست اندازی است

* اقبال زیدان پدیده منچستر، می تواند آینده تیم ملی عراق باشد

* تیم ملی ایران پیشرفت محسوسی در زمان دراگان اسکوچیچ داشته است

* ایران تحت هدایت اسکوچیچ تاکتیکی تر از دوران کی روش است

* بازی ایران با عراق «دربی آسیا» است

* برای رسیدن به جام جهانی باید در آزادی برنده شویم

فارس: همیشه تقابل‌های تیم ملی ایران و عراق جذابیب خاص خود را دارد. به نظرتان چرا تیم ملی کشورتان در بازی رفت با نتیجه سنگین ۳ بر صفر مقابل ایران شکست خورد. دلیل این باخت بزرگ ضعف عراق بود یا ایران قوی تر شده است؟

دیدارهای تیم ملی ایران با عراق همیشه جذاب و تماشایی است و من به این دیدار بزرگ، لقب «دربی آسیا» را می دهم. من در آن زمان به عنوان مدیر روابط عمومی فدراسیون عراق فعالیت نمی‌کردم و عضوی از فدراسیون نبودم. به همین خاطر نمی توانم نظر خودم را بگویم. اما در این زمینه، کارشناسان فوتبال عراق معتقدند تیم ملی درحالی برای بازی با ایران در  دیدار رفت آماده شد که خستگی زیادی به خاطر سفر طولانی داشت. عراق قبل از دیدار برابر ایران، در سئول مقابل کره جنوبی بازی کرده بود و نتیجه تساوی ارزشمندی را کسب کرد. اما بعد از این نتیجه بزرگ، بلافاصله راهی قطر شد و فرصت استراحت نداشت. مسافت طولانی سئول با قطر و پروتکل های بهداشتی سخت گیرانه باعث شد تا بازیکنان ما در شرایط ایده آل نباشند.

البته نباید فراموش کرد در این بازی گل زودهنگام ایران باعث شد تا برنامه های تاکتیکی عراق فرو بریزد. تمام این مشکلات و سختی ها باعث شد تا عراق با نتیجه سنگین و تاریخی مقابل رقیب همیشگی اش ایران تسلیم شود.

فارس: تیم ملی عراق با هدایت سرکو کاتانچ در مرحله دوم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ نتایج رضایت بخشی کسب کرد و به همراه ایران به مرحله نهایی صعود کرد. با وجود نتایج خوب اما فدراسیون عراق با این مربی قطع همکاری کرد. بعد از آن ادووکات سرشناس جانشین کاتانچ شد ولی نتوانست نتایج خوبی بگیرد و در نهایت رفتنی شد و پتروویچ سرمربی جدید عراق شد. تغییرات گسترده در کادر فنی چقدر در نتایج کسب شده موثر بود؟

در ابتدا درباره سرکو کاتانچ باید بگویم که فدراسیون نمی خواست این مربی را از دست دهد ولی مشکلات مالی که پیش از این برای وی رخ داد، تمایلی برای ادامه همکاری با تیم ملی عراق را نداشت. به همین خاطر بعد از صعود به مرحله نهایی انتخابی جام جهانی جدا شد.

درباره تاثیر تغییرات باید بگویم که هر تغییری برای رسیدن به نتیجه نیاز به زمان دارد. کسب نتیجه با تغییر در یک روز یا چند روز محقق نمی شود. باید صبور باشید تا بتوانید به نتیجه موردنظر برسید. تغییرات صورت گرفته در کادر فنی تیم ملی غالبا اجباری بود و تصمیم گیرنده فدراسیون نبود بلکه خود مربیان بنا به دلایلی جدا شدند. تغییرات در کادر فنی بدون شک بر نتایج کسب شده تاثیرگذار بود.

فارس: اما دیک ادووکات مربی بزرگی بود و سابقه مربیگری در تیم های بزرگ را داشت. این مربی هلندی در ۳ سال گذشته روی نیمکت تیمی ننشسته بود. چرا فدراسیون عراق به او اعتماد کرد و در نهایت با او نتایج خوبی نگرفت. به نظرت در شرایط کنونی تیم ملی عراق، انتخاب پتروویچ به عنوان سرمربی جدید درست بود؟

فدراسیون عراق با انتخاب دیک ادووکات برنامه بلندمدتی داشت تا تیمی قدرتمند بسازد. در مقابل، سرمربی سرشناس هلندی علاقه زیادی داشت تا وارد این چالش بزرگ شود. اما در ادامه راه متوجه شد عراق بلندپروازی زیادی دارد و می خواهد به جام جهانی ۲۰۲۲ صعود کند. به همین خاطر از ادامه همکاری عذرخواهی کرد. ادووکات متوجه شد کار سختی برای محقق کردن هدف اصلی عراق دارد. به همین خاطر از مربیگری این تیم کناره گیری کرد.

در رابطه با انتخاب پتروویچ باید بگویم، ما فرصت کافی برای انتخاب سرمربی جدید نداشتیم. به دلیل کمبود وقت، مجبور شدیم به پتروویچ دستیار ادووکات اعتماد کنیم. البته این مربی یکی از شاگردان مدرسه مربی بزرگی مثل ادووکات است و باید به توانایی هایش اعتماد داشت.

فارس: اما پتروویچ در جام کشورهای عربی در ماه گذشته به میزبانی قطر نتوانست نتایج رضایت بخشی کسب کند اما با این وجود فدراسیون عراق به او در مسابقات حساس انتخابی جام جهانی اعتماد کرد. به نظرتان عراق با این مربی فرصتی برای صعود به جام جهانی ۲۰۲۲ دارد؟

پتروویچ قبل از مسابقات کشورهای عربی اعلام کرد هدفش از حضور در این تورنمنت این است که بازیکنان جوان و آینده دار را به اردوی تیم ملی دعوت کند و به دنبال پوست اندازی است. او می خواهد نسل جدیدی از فوتبالیست های عراقی را معرفی کند.

به نظرم پتروویچ در این تورنمنت به هدف خود رسید. در مسابقات کشورهای عربی دیدیم که بازیکنان جوانی مثل حسن عبدالکریم، مناف یونس و حسن رائد به فوتبال ملی معرفی شدند. این بازیکنان آینده دار می توانند جانشین نسل کنونی که در حال پا به سن گذاشتن است، باشند.

فارس: با نگاه به لیست پتروویچ، اسامی جدیدی مثل زیدان اقبال پدیده منچستر یونایتد را می بینیم. به نظر شما تیم ملی عراق با حضور بازیکنان جوان و بی تجربه اش می تواند نتیجه مطلوبی را از بازی با ایران و دیگر دیدارها در ادامه انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ بگیرد؟

همیشه بازی های تیم ملی با ایران قابل پیش بینی نیست. این دربی آسیا است و نمی توان گفت تیم آماده تر و قوی تر برنده می شود و همیشه شرایط ویژه خود را دارد. به نظرم حضور بازیکنان جوان در ترکیب تیم در کنار بازیکنان باتجربه مثل بشار رسن هافبک سابق پرسپولیس کمک زیادی می کند تا نسل جدید فوتبال عراق شکل بگیرد.

برای نمونه، زیدان اقبال بازیکنی است که در منچستر یونایتد حضور دارد و بسیاری از تیم های ملی خواهان جذب این بازیکن جوان عراقی الاصل بودند اما در نهایت فدراسیون با رایزنی هایش، موافقت این بازیکن را کسب کرد. بازی با ایران می تواند خوش آمدگویی خوبی برای زیدان در ترکیب تیم ملی عراق باشد.

فارس: در چند هفته گذشته اخبار زیادی درباره مصدومیت ها و غایبان تیم ملی عراق در بازی با ایران در رسانه های کشور شما منتشر شد. شما به عنوان عضوی از تیم ملی عراق می توانید درباره آخرین اخبار درباره مصدومان و غایبان مقابل ایران توضیح دهید؟

ابتدا درباره کرونایی های تیم ملی بگویم. ما احمد یاسین و ریبین سولاقا را به دلیل ابتلا به کرونا در بازی پیش رو مقابل ایران در اختیار نداریم. البته علی فائز نیز به کرونایی های ما اضافه شد و این مسابقه را از دست داد.

درباره مصدومان باید بگویم یاسر قاسم و حسین علی مصدوم هستند. البته این ها در لیست تیم ملی حضور دارند و باید ببینیم در دو روز آینده روند بهبودشان به کجا می رسد تا تصمیم نهایی درباره حضور یا غیبت آنها در دیدار با ایران گرفته شود.

فارس: عراق در مرحله قبل انتخابی جام جهانی هم همگروه ایران بود. به نظر شما از زمان حضور دراگان اسکوچیچ سرمربی جدید ایران روی نیمکت ایران نسبت به قبل تیم ملی کشورمان پیشرفت خوبی داشته؟ تفاوت عملکرد تیم ایران نسبت به مرحله قبل انتخابی چیست؟

ایران یکی از بهترین تیم های قاره آسیا است. تیم کنونی قدرت خود را در یک سال گذشته نشان داده و به هیچ تیمی نباخته است. به نظرم عملکرد ایران نسبت به مرحله قبل انتخابی جام جهانی بهتر شده است.

البته باید بگویم ایران در زمان مربیگری کارلوس کی روش سیستمی دفاعی داشت ولی نتیجه خوب می گرفت. در زمان مربیگری اسکوچیچ تیم ملی ایران تاکتیکی تر شده و از لحاظ فنی بازی های بهتری را به نمایش می گذارد.

فارس: نظرت درباره بازی با ایران در ورزشگاه آزادی با حضور تماشاگران چیست؟ این دیدار بعد از مدت ها با حضور تماشاگران برگزار می شود. به نظرت حضور تماشاگران ایرانی روی نتیجه تاثیر می گذارد؟

ما متاسفانه بنا به شرایط به وجود آمده نتوانستیم از رقبای خود در خاک عراق میزبانی کنیم. اما با این وجود در زمین های بی طرف هم نتایج بدی نگرفتیم. ولی این حکم AFC عادلانه نبود و ما از میزبانی خانگی محروم شدیم.

بدون شک حضور تماشاگران در ورزشگاه آزادی فشار را روی تیم ملی عراق زیاد می کند اما ما کار خودمان را انجام می دهیم و برای رسیدن به هدفمان وارد زمین می شویم.

فارس: تیم ملی عراق در شرایط سختی قرار دارد و اکنون با ۴ امتیاز در رده پنجم جدول قرار دارد. بازی با ایران برای عراق اهمیت زیادی دارد. به نظرتان همچنان شانس صعود به جام جهانی را دارید؟

ما همچنان امیدوار هستیم. ما پیش روی خود ۱۲ امتیاز داریم  و تلاش می کنیم تا در بازی های پیش رو برنده شویم و بتوانیم به عنوان تیم سوم سهمیه پلی آف آسیا را کسب کنیم.

فارس: به عنوان سوال آخر، ما همیشه شاهد بازیکنان بااستعداد و خوب در ترکیب تیم ملی عراق بودیم. نتایج بازی های ما با عراق نشان می دهد این تیم همیشه رقیب قدرتمندی در آسیا برای ما بوده است. به نظرتان دلیل اصلی افت فوتبال عراق در دو سال گذشته چه بوده؟

اگر هر تیمی به جای عراق در شرایط کنونی ما قرار داشت، به هیچ وجه نمی توانست خودش را به مرحله نهایی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ برساند. دلیل اصلی این نتایج این است که ما از میزبانی محروم شدیم. ما با وجود داشتن ورزشگاه های مجهز و میزبانی از مسابقات مختلف اما نتوانستیم رضایت فیفا را کسب کنیم.

ما در فدراسیون عراق برنامه های بلندمدتی داریم. اولین برنامه جدی ما برداشته شدن تحریم فیفا از ورزشگاه هاست. ما با رهبری عدنان درجال رئیس فدراسیون به دنبال پیشرفت فوتبال عراق هستیم و در آینده نزدیک به اهداف خود می رسیم.

انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ صعود به جام جهانی جام جهانی ۲۰۲۲ ورزشگاه آزادی تیم ملی کشورمان حضور تماشاگران تیم ملی عراق بازیکنان جوان فدراسیون عراق بازی با ایران تیم ملی ایران همین خاطر سرمربی جدید فوتبال عراق تیم ملی باید بگویم دربی آسیا پیش رو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۳۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت تقویم مسابقات کشوری دوومیدانی ایران در فدراسیون جهانی

مدیر روابط بین الملل فدراسیون دوومیدانی از ثبت تقویم مسابقات قهرمانی کشوری ایران در فدراسیون جهانی دوومیدانی خبر داد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، علی طهایی درباره ثبت مسابقات قهرمانی کشوری دوومیدانی ایران در تقویم فدراسیون جهانی اظهار داشت: برای کسب امتیاز باید تقویم سالیانه ایران را در فدراسیون جهانی ثبت می‌کردیم تا مسابقات ما رسمیت داشته باشد. سیستم تقویم جهانی به این صورت است که هر ورزشکاری یک امتیاز دارد و نتایج را معمولا براساس 5 مسابقه و بالاترین رتبه‌ای که در طول سال کسب کرده است، محاسبه می‌کنند. این امتیاز بر مبنای رنکینگی است که در مسابقه به دست می‌آورند و در آن مسابقه شرکت کرده‌اند.

حمایت کمیته ملی المپیک از دوومیدانی‌کاران

 

وی افزود: این رنکینگ‌ها به این صورت است که از بالاترین رده یعنی او W که شامل مسابقات قهرمانی جهان و المپیک است، آغاز می‌شود و 370 امتیاز دارد و بعد از آن مسابقات لیگ الماس و آسیایی و منطقه‌ای در رده های DF، GF و ABCDEF برگزار می شود.

مدیر روابط بین الملل عنوان کرد: مسابقات F، دارا 15 امتیاز است و قهرمانی کشورها در رده ب قرار می گیرد و 100 امتیاز دارد. این سیستم رده بندی به این صورت است که از اول ژانویه سال 2023 فدراسیون جهانی اعلام کرد اگر مسابقه ای در تقویم جهانی ثبت نشود به تبع آن هیچکدام از نتایج ورزشکاران را نمی تواند ثبت کنند و این نتایج در نظر گرفته نمی شوند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه 6 ورزشکار شانس کسب سهمیه المپیک دارند و مدت زمان محدودی تا المپیک در پیش داریم، این ورزشکاران مجبور بودند تا در مسابقات مختلف شرکت کنند و امتیاز خود را ارتقاء دهند. برای شخص مطیعی سرپرست فدراسیون و معتمدی دبیر کل فدراسیون این موضوع به دغدغه تبدیل شده بود که چرا  مسابقات قهرمانی کشور ایران 100 امتیاز  دارد و با شروع سال میلادی که زمان ثبت آن بود در تقویم جهانی ثبت نشده است اما با پیگیری‌های فدراسیون وقت و رایزنی با فدراسیون جهانی، مسابقات قهرمانی کشور زنان که در 27 و 28 خرداد و مردان که در 7 و 8 تیر برگزار می‌شود، در تقویم فدراسیون جهانی ثبت شد.

طهایی گفت: خدا را شکر این موضوع مورد تایید فدراسیون جهانی قرار گرفته‌ است تا بتوانیم در مدت زمان مقتضی مسابقات را برگزار کنیم و رکورد این رقابت ها را ثبت و امتیاز آن برای کسب سهمیه استفاده شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ثبت تقویم مسابقات کشوری دوومیدانی ایران در فدراسیون جهانی 
  • نشست پریچهره با رئیس کنفدراسیون سپک تاکرای آسیا
  • جلسه‌ای مهم برای سپک تاکرا ایران/ تهران میزبان قهرمانی آسیا شد
  • ثبت تقویم مسابقات کشوری دوومیدانی ایران در فدراسیون جهانی
  • ۷ داور از ایران در سمینار داوران نخبه فوتبال آسیا
  • سرمربی تیم هندبال جوانان: برای کسب سهمیه جهانی می‌جنگیم
  • مهم‌ترین اخبار ورزشی ۱۵ اردیبهشت
  • والیبال ساحلی زیر 19 ساله‌ ایران سهمیه جهانی گرفت
  • والیبال ساحلی زیر ۱۹ سال آسیا؛ ایران سهمیه جهانی گرفت
  • والیبال ساحلی زیر ۱۹ ساله‌ ایران سهمیه جهانی گرفت